Tarjoamani palvelut

AnimalBalancing - eläinten psykologipalvelu

Jo yhdestä hoitokerrasta on hyötyä.

Eläimet ja heidän kehonsa kertovat eletystä elämästä, sillä erilaiset kokemukset ja niihin liittyneet tunteet varastoituvat kehoon ja hermostoon aiheuttaen kroonisen stressitilan. Kokemukset tulevat näkyviksi mm. eläimen käytöksessä, tavassa käyttää kehoaan sekä terveydentilassa erilaisten vaivojen ja oireiden muodossa. Myös kaikissa fyysisissä vammoissa ja sairauksissa on tunnepuolen elementti mukana, mitä on tärkeää hoitaa. Kipu, stressi ja mahdollisten traumamuistojen aktivoituminen ovat eläimille hyvin epämukavia olotiloja, ja ne voivat johtaa ns. käytöspulmiin. Käyttäytymisellään eläin yrittää kuitenkin viestittää, että jokin on vialla.

AnimalBalancing-hoito on useiden hoitomenetelmien ainutlaatuinen yhdistelmä, jossa vaivoja/oireita hoidetaan hermoston kautta. Tämän vuoksi hoitomenetelmän vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen.

AnimalBalancing-hoito vahvistaa terveyttä ja hyvinvointia. Se auttaa eläintä vapautumaan kroonisesta stressistä sekä traumaattisista ja ikävistä kokemuksista (esim. onnettomuudet, leikkaukset, kovakourainen kohtelu ja elämänmuutokset) vaikuttaen siten myönteisesti eläimen käyttäytymiseen. Lisäksi hoito auttaa eläintä toipumaan nopeammin vammoista ja sairauksista. Se lievittää kipua, avaa faskioita ja rentouttaa lihaksia. Kroonisen sairauden kanssa hoito parantaa elämänlaatua. Lisäksi se toimii erinomaisena tukena maallisen elämän lähestyessä loppuaan. Eläimet ovat hyvin viisaita ja tietävät, mitä tarvitsevat voidakseen hyvin. He osaavat myös kertoa, jos eivät halua/tarvitse hoitoa. Tuolloin hoitoa ei tehdä.

AnimalBalancing-hoito ei korvaa eläinlääkärin hoitoa. Suosittelen eläinlääkärin tilannearviota ennen ensimmäistä hoitokertaa etenkin, mikäli epäilet eläimelläsi sairautta tai vammaa.

Hinnasto 1.12.2023

Hinnat sisältävät alv 24 %

Peruthan varaamasi ajan viimeistään 24 h ennen hoitoa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta hoidosta veloitetaan täysi hinta. Maksutapana MobilePay, käteinen ja lasku.


AnimalBalancing-hoito

Kroonisen stressin purkamiseen  

Koti/-tallikäynneissä hintoihin lisätään matkakorvaus 0,65 €/km.

Tallikäynneillä suojavarusteet (tarttuvien tautien vuoksi) 6 €/talli.

1. hoito 119 €/n. 90min

Seuraavat hoidot 109 €/n.75 min (kun edellisestä hoidosta on alle 3 kk)

Ryhmäalennus, väh. 2 hoidettavaa 1. hoito 109 €/Seuraavat 99 €

  • Lempeä ja erittäin tehokas hoitomuoto, joka tasapainottaa kehoa ja mieltä.
  • Vahvistaa terveyttä ja hyvinvointia sekä ennaltaehkäisee vaivoja/sairauksia.
  • Hoitaa erityisesti oireiden taustalla olevia tunneperäisiä juurisyitä.
  • Käynnistää kehon omat paranemisprosessit ja vapauttaa endorfiinia,
  • Vahvistaa immuniteettia vaikuttaen solutasolle saakka
  • Hoito sisältää lyhyen hoitokoosteen tekstiviestitse/sähköpostitse.

Eläimillä on meille paljon opetettavaa, jos olemme valmiita kuuntelemaan.

Eläimet ovat auttamassa meitä ihmisiä monin eri tavoin, sillä se on heidän tehtävänsä täällä maan päällä. Eläimet opettavat meille eniten itsestämme ja elämästä ylipäänsä, mutta myös mm. rakkaudesta, hyväksynnästä, syvästä ystävyydestä yli lajirajojen, hetkessä elämisestä, anteeksiantamisesta ja luopumisesta. Eläimet näkevät myös meidän puhtaan ytimen, ja siten tietävät, kuka todella olet. He nostavat meissä pintaan haavoitettuja osia ja tarjoavat meille myös mahdollisuuden näiden osien eheytymiseen voimakkaan parantavan ja rakkaudellisen energiansa ansiosta. Myös hevoset tarvitsevat meiltä ihmisiltä mahdollisuutta eheytyä ja tulla kohdatuksi aitona itsenään ja arvokkaana elollisena olentona ilman heihin kohdistuvia odotuksia ja vaatimuksia. 

Psykologin palvelut eläinten kanssa:

Sydänten matka -ohjaus on terapeuttinen työmuoto, jossa pääset tutustumaan omaan sisäiseen systeemiisi hevosystäväsi rakkauden ja lempeyden avulla. Työskentely tapahtuu sinua ja hevostasi eheyttävässä ja hoitavassa läsnäolon tilassa. Tulet tietoiseksi sisäisistä osistasi, jotka ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa keskenään ja pysähdyt kuulemaan, mitä osilla on sinulle kerrottavaa. Kohtaat myötätuntoisesti omia kipukohtiasi ja haavojasi, jotka tulevat näkyviksi myös suhteessa hevoseesi. Purat (usein tiedostamattomia) uskomuksistasi ja niihin liittyviä tunteista, jolloin löydätte molemmat uudenlaista vapautta ja syvennätte yhteyttänne. Ohjaus tarjoaa sinulle ja hevosellesi mahdollisuuden kohdata toisenne sydämien tasolta sekä kasvaa ja eheytyä sieltä käsin. Ohjaus on koskettava, merkityksellinen ja puhdistava kokemus - teille molemmille.

Hinta 149 €/90 min (alv 0 %) + kilometrikorvaus.

Matka Laumanjohtajaksi -valmennus eläinystäväsi kanssa on todellinen mestarikurssi omien reaktiotapojen tutkimiseen sekä sanattoman viestinnän (tunteet, energia, aikomus ja kehonkieli) harjoittelemiseen. Asetumme eläimen kokemusmaailmaan ja lähestymme johtajuutta täältä käsin. Valmennuksessa opit erottamaan omat tarpeesi eläimen tarpeista sekä käyttämään tehokkaasti ja tasapainoisesti laumanjohtajan tarvitsemaa viittä eri roolia. Roolit perustuvat paimentolaiskansojen monipuoliseen ja sosiaalisesti älykkääseen johtamistapaan. Lisäksi opit käyttämään energiaasi ja siten "keskustelemaan" eläimen vaistojen kanssa, jolloin yhteys eläimeesi syvenee, ja jonka jälkeen eläimelle on helpompi alkaa opettamaan asioita (esimerkiksi eläinten kouluttajan avustuksella)

Hinta 119 €/60 min (alv 24 %) + kilometrikorvaus.

Luo kotisivut ilmaiseksi!