Tarjoamani palvelut

AnimalBalancing - eläinten psykologipalvelu

Jo yhdestä hoitokerrasta on hyötyä.

Eläimet ja heidän kehonsa kertovat eletystä elämästä, sillä erilaiset kokemukset ja niihin liittyneet tunteet varastoituvat kehoon ja hermostoon aiheuttaen kroonisen stressitilan. Kokemukset tulevat näkyviksi mm. eläimen käytöksessä, tavassa käyttää kehoaan sekä terveydentilassa erilaisten vaivojen ja oireiden muodossa. Myös kaikissa fyysisissä vammoissa ja sairauksissa on tunnepuolen elementti mukana, mitä on tärkeää hoitaa. Kipu, stressi ja mahdollisten traumamuistojen aktivoituminen ovat eläimille hyvin epämukavia olotiloja, ja ne voivat johtaa ns. käytöspulmiin. Käyttäytymisellään eläin yrittää kuitenkin viestittää, että jokin on vialla.

AnimalBalancing-hoito on useiden hoitomenetelmien ainutlaatuinen yhdistelmä, jossa vaivoja/oireita hoidetaan hermoston kautta. Tämän vuoksi hoitomenetelmän vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen.

AnimalBalancing-hoito vahvistaa terveyttä ja hyvinvointia. Se auttaa eläintä vapautumaan kroonisesta stressistä sekä traumaattisista ja ikävistä kokemuksista (esim. onnettomuudet, leikkaukset, kovakourainen kohtelu ja elämänmuutokset) vaikuttaen siten myönteisesti eläimen käyttäytymiseen. Lisäksi hoito auttaa eläintä toipumaan nopeammin vammoista ja sairauksista. Se lievittää kipua, avaa faskioita ja rentouttaa lihaksia. Kroonisen sairauden kanssa hoito parantaa elämänlaatua. Lisäksi se toimii erinomaisena tukena maallisen elämän lähestyessä loppuaan. Eläimet ovat hyvin viisaita ja tietävät, mitä tarvitsevat voidakseen hyvin. He osaavat myös kertoa, jos eivät halua/tarvitse hoitoa. Tuolloin hoitoa ei tehdä.

AnimalBalancing-hoito ei korvaa eläinlääkärin hoitoa. Suosittelen eläinlääkärin tilannearviota ennen ensimmäistä hoitokertaa etenkin, mikäli epäilet eläimelläsi sairautta tai vammaa.

Hinnasto 1.1.2023

Hinnat sisältävät alv. 24 %

Peruthan varaamasi ajan viimeistään 24 h ennen hoitoa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta hoidosta veloitetaan täysi hinta. Maksutapana MobilePay, käteinen ja lasku.


AnimalBalancing-hoito

Kroonisen stressin purkamiseen  

Koti/-tallikäynneissä hintoihin lisätään matkakorvaus 0,65 €/km.

Tallikäynneillä suojavarusteet (tarttuvien tautien vuoksi) 6 €/talli.

1. hoito 119 €/n. 90min

Seuraavat hoidot 109 €/n.75 min (kun edellisestä hoidosta on alle 3 kk)

Ryhmäalennus, väh. 2 hoidettavaa 1. hoito 109 €/Seuraavat 99 €

  • Lempeä ja erittäin tehokas hoitomuoto, joka tasapainottaa kehoa ja mieltä.
  • Vahvistaa terveyttä ja hyvinvointia sekä ennaltaehkäisee vaivoja/sairauksia.
  • Hoitaa erityisesti oireiden taustalla olevia tunneperäisiä juurisyitä.
  • Käynnistää kehon omat paranemisprosessit ja vapauttaa endorfiinia,
  • Vahvistaa immuniteettia vaikuttaen solutasolle saakka
  • Hoito sisältää lyhyen hoitokoosteen tekstiviestitse/sähköpostitse.

Eläimillä on meille paljon opetettavaa, jos olemme valmiita kuuntelemaan.

Eläimet aistivat erilaiset energiat hyvin herkästi. Se on heille täysin luonnollista. Eläimet ovat auttamassa meitä ihmisiä monin eri tavoin, sillä se on heidän tehtävänsä. Eläimet opettavat meille mm. rakkaudesta, elämästä, itsestämme, ystävyydestä yli lajirajojen, hetkessä elämisestä, anteeksiantamisesta, iloitsemisesta ja luopumisesta. Lisäksi ne suojaavat meitä vetämällä itseensä ympärillä olevia negativiisia tunteita ja energioita, minkä vuoksi he sairastuvat (usein ihmisen sijaan). Tunteemme, myös tiedostamattomat, tarttuvat eläinystäviimme, joten meidän hyvinvointimme vaikuttaa suoraan eläinystävämme hyvinvointiin. Eläimet näkevät myös meidän puhtaan ytimen, Itsen, ja siten tietävät, kuka todella olet. Mikäli haluat tulla tietoiseksi siitä, millaisena eläimet näkevät sinut (rakkaudesta käsin) ja haluat syventää suhdettasi eläinystäväsi kanssa, suosittelen kokeilemaan IFS-sessiota (IFS-coaching/psykologin vastaanotto).

Luo kotisivut ilmaiseksi!