Tarjoamani palvelut

AnimalBalancing

- eläinten psykologipalvelu

Jo yhdestä hoitokerrasta on hyötyä.

Eläimet ja heidän kehonsa kertovat eletystä elämästä, sillä erilaiset kokemukset ja niihin liittyneet tunteet varastoituvat kehoon ja hermostoon aiheuttaen kroonisen stressitilan. Kokemukset tulevat näkyviksi mm. eläimen käytöksessä, tavassa käyttää kehoaan sekä terveydentilassa erilaisten vaivojen ja oireiden muodossa. Lisäksi kaikissa fyysisissä vammoissa ja sairauksissa on myös tunnepuolen elementti mukana, mitä on tärkeää hoitaa. Kipu, stressi ja mahdollisten traumamuistojen aktivoituminen ovat eläimille hyvin epämukavia olotiloja ja ne voivat johtaa ns. käytöspulmiin. Käyttäytymisellään eläin yrittää kuitenkin viestittää, että jokin on vialla.

AnimalBalancing-hoito on useiden hoitomenetelmien ainutlaatuinen yhdistelmä, jossa vaivoja/oireita hoidetaan hermoston kautta. Tämän vuoksi hoitomenetelmän vaikutus on hyvin kokonaisvaltainen. Lisäksi hoito käynnistää kehon omat paranemismekanismit.

AnimalBalancing-hoito vahvistaa terveyttä ja hyvinvointia. Se auttaa eläintä vapautumaan kroonisesta stressistä sekä traumaattisista ja ikävistä kokemuksista (esim. onnettomuudet, leikkaukset, kovakourainen kohtelu ja elämänmuutokset) vaikuttaen siten eläimen käyttäytymiseen. Lisäksi hoito auttaa eläintä toipumaan nopeammin vammoista ja sairauksista. Kroonisen sairauden kanssa hoito parantaa elämänlaatua. Hoitomuoto lievittää myös kipua, avaa faskioita ja rentouttaa lihaksia. Lisäksi se toimii erinomaisena tukena maallisen elämän lähestyessä loppuaan.

AnimalBalancing-hoito ei korvaa eläinlääkärin hoitoa. Suosittelen eläinlääkärin tilannearviota ennen ensimmäistä hoitokertaa etenkin, mikäli epäilet eläimelläsi sairautta tai vammaa.

Hinnasto 1.1.2023

Hinnat sisältävät alv. 24 %

Peruthan varaamasi ajan viimeistään 24 h ennen hoitoa. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta hoidosta veloitetaan täysi hinta. Maksutapana MobilePay, käteinen ja lasku.


AnimalBalancing-hoito

Kroonisen stressin purkamiseen

1. hoito 119 €/n. 90min

Seuraavat hoidot 109 €/n.75 min       (kun edellisestä hoidosta on alle 3 kk)

Ryhmäalennus, väh. 2 hoidettavaa   1. hoito 109 €/Seuraavat 99 €

       

Koti/-tallikäynneissä hintoihin lisätään matkakorvaus 0,65 €/km.

Tallikäynneillä suojavarusteet (tarttuvien tautien vuoksi) 6 €/talli.

  • Lempeä ja erittäin tehokas hoitomuoto.
  • Hoitaa erityisesti ”oireiden” taustalla olevia tunneperäisiä juurisyitä.
  • Tasapainottaa kehoa ja mieltä.
  • Käynnistää kehon omat paranemisprosessit.
  • Vahvistaa terveyttä ja hyvinvointia sekä ennaltaehkäisee vaivoja/sairauksia.
  • Vapauttaa endorfiinia, kehon omaa kipulääkettä
  • Vahvistaa immuniteettia vaikuttaen solutasolle saakka
  • Hoito sisältää lyhyen hoitokoosteen tekstiviestitse/sähköpostitse.
  • Voidaan toteuttaa myös etänä.

Eläimet ovat auttamassa meitä ihmisiä monin eri tavoin, sillä se on heidän tehtävänsä. Heillä on meille paljon kerrottavaa, jos olemme valmiita kuuntelemaan. Eläimet opettavat meille mm. rakkaudesta, elämästä, itsestämme, ystävyydestä yli lajirajojen, hetkessä elämisestä, anteeksiantamisesta, iloitsemisesta ja luopumisesta. Lisäksi ne suojaavat meitä vetämällä itseensä ympärillä olevia negativiisia tunteita ja energioita, minkä vuoksi he sairastuvat (usein ihmisen sijaan). Tunteemme, myös tiedostamattomat, tarttuvat eläinystäviimme, joten meidän hyvinvointimme vaikuttaa suoraan eläinystävämme hyvinvointiin. 

Haluatko lähteä eläinystäväsi kanssa syvälliselle ja merkitykselliselle tutkimusmatkalle?

Eläimet aistivat erilaiset energiat hyvin herkästi. Se on heille täysin luonnollista. Eläimet näkevät myös meidän puhtaan ytimen, Itsen. Näetkö sinäkin?

Luo kotisivut ilmaiseksi!