Tarjoamani palvelut

 Löytöretkelle Itseesi?

Pisin ja tärkein matka, mitä ihminen voi tehdä.

Kehomme ja mielemme kertovat meille valtavasti ja tarjoavat väylän yhteyteen Itsemme kanssa. Viestintäkeinoja voivat olla esimerkiksi toistuvat ajatukset, käytösmallit, erilaiset kivut, sairaudet sekä moninaiset muut ”oireet”, kuten väsymys, huolestuneisuus, ahdistuneisuus, pelokkuus ja jännittyneisyys. ”Oireiden” syntyperä on tyypillisesti syntymähetkessä (myös raskausajassa) sekä lapsuuden ja nuoruuden tapahtumissa, mutta myös ylisukupolvisissa ja kollektiivisista haavoissa, jotka odottavat tulla vapautetuiksi. Uteliaan mielen avulla systeemisi viestien on mahdollista alkaa avautua ja energeettisten traumataakkojen purkautua, sillä tavoin ja sellaisella nopeudella, joka on sinun parhaaksesi.

Hyödynnän työssäni erityisesti (näyttöön perustuvaa) IFS-mallia ja EFT:tä (Emotional Freedom Techniques), kokemuksellista tunnetaitovalmennusta, perhekonstellaation elementtejä sekä tarvittaessa myös muita hermoston kautta kroonista stressiä poistavia menetelmiä.

IFS on kokemuksellinen ja syvästi vaikuttava psykoterapiamalli, joka huomioi myös ihmisen terveyden ja hyvinvoinnin kannalta oleellisen henkisen elementin. Mallissa mielen nähdään koostuvan erilaisista osista, jotka ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa keskenään. Lempeän ja sisäisen systeemin viisautta kunnioittavan työskentelyn tavoitteena on palauttaa tasapaino ja harmonia siten, että systeemin toimintaa johtaa puhdas ytimemme (Itse). Itsessä olemisen tuntee mm. rauhallisuutena, selkeytenä, rohkeutena, itsevarmuutena, uteliaisuutena ja myötätuntona. Toisin sanoen koemme olevamme linjassa itsemme ja ympäröivän maailman kanssa. Aina, kun koemme jotain muuta, tiedämme osan sekoittuneen Itseen. Kuulemalla, mitä osalla on kerrottavaa, se voi alkaa antaa tilaa, rentoutua ja luottaa siihen, että pystyt johtamaan systeemiäsi Itsestä käsin. Myönteiset vaikutukset elämääsi ja hyvinvointiisi ovat suuret. Pääset myös matkalle rikkaaseen sisäiseen maailmaasi, jossa kaikki (minkä et kuvitellut olevan mahdollista tai mitä et osannut ajatellakaan tapahtuvan) on mahdollista. Ihan kuin saduissa.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi matkalle!

Hinnasto 1.1.2023

Palvelut toteutetaan pääsääntöisesti etänä.


Psykologin vastaanotto

Löytöretkelle Itseesi

60 min vastaanotto 119 €

5 x paketti 549 €  (voimassa 6 kk)

10 x paketti 990 € (voimassa 11 kk)

Tarjous! IFS-ohjaus 80 €/60 min (voimassa 31.10. saakka)

Hinnat sis. alv. 0 %  (terv.huollon palvelu)ä

Vastaanottopaketin voi maksaa 1-3 erässä (laskutuskulu 5 €/erä). Kotikäynneissä hintoihin lisätään matkakorvaus 0,65 €/km (lähtöpaikkana Kuortane).


 • Vastaanoton keskeisenä tavoitteena vahvistaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi lisäämällä sisäisen systeemisi harmoniaa ja tasapainoa. Muutokset sisäisessä systeemissa vaikuttavat myös siihen, miten suhtaudut muihin ihmisiin ja ympäröivän maailmaan.
 • Saat suurimman hyödyn, kun teet käyntien välissä pieniä harjoituksia.
 • Vastaanoton jälkeen voit olla väsynyt, joten loppupäivä on suositeltavaa suunnitella siten, että sinun on mahdollista levätä.
 • Vastaanotolla voidaan hyödyntää myös hermoston kautta vaikuttavia ja kroonista stressiä purkavia energiahoidon menetelmiä (jolloin alv. näiltä osin 24 %, sillä kyseessä ei ole virallisen terveydenhuollon menetelmä).
 • Etävastaanotto toteutetaan tietoturvallisen Doxy.me-palvelun kautta.
 • Vastaanotto (Sydänten Matka) on myös mahdollista toteuttaa oman hevosystäväsi kanssa.

Energiahoito

Systeemin tasapainottamiseksi

60 min yksittäinen hoito 119 €

5 x hoitopaketti 549 € (voimassa 6 kk)

10 x hoitopaketti 990 € (voimassa 11 kk)

Hinnat sis. alv. 24 %

Hoitopaketin voi jakaa perheenjäsenten ja/tai ystävien kesken, ja maksaa ne 1-3 erässä (laskutuskulu 5 €/erä). Kotikäynneissä hintoihin lisätään matkakorvaus 0,65 €/km (lähtöpaikkana Kuortane).

 • Kokonaisvaltaisen hoidon tavoitteena on vahvistaa hyvinvointiasi palauttamalla systeemin tasapaino kaikilla tasoilla (fyysinen keho, mielen taso ja henkinen ulottuvuus). 
 • Hoito vaikuttaa autonomisen hermoston kautta poistamalla kroonista stressiä kehosta vaikuttamalla solutasolle saakka. Lisätietoa täältä.
 • Jokainen hoito on yksilöllinen. Hoito voi tapahtua tietoisen mielen ja/tai kehon/alitajunnan kautta. 
 • Hoidossa voidaan mm. tehdä energeettinen jäsenkorjaus asentovirheiden korjaamiseksi, hoitaa energiakehoa auran eri kerrosten ja chakrojen kautta sekä purkaa emotionaalista stressiä (traumoja) ja alitajuisia tunnelukkoja tunnekehosta. Käytettävät tekniikat valikoituvat tarpeesi mukaan.
 • Hoito sisältää alkukeskustelun, varsinaisen hoidon sekä hoitokoosteen keskustellen, puhelulla tai (ääni)viestitse.

Coaching

Johtajuuden syventämiseksi

Yksittäinen coaching (60 min) 119 € + alv. 24 %

Ryhmien osalta pyydä erillinen tarjous. Myös koulutuksellinen työnohjaus on mahdollista.

         

 • Sopii ihmisille, jotka haluavat olla sellaisia johtajia, joita maailma suuresti tarvitsee. Keskeisenä kysymyksenä on "Kuka minä olen ja mitä tapahtuu, kun tulen vuorovaikutukseen muiden kanssa?"
 • Coachingin ytimessä on näkökulma "sisältä ulospäin" eli asioita aletaan tutkimaan ensijaisesti sisäiseen maailmaan tutustumalla. Tämän myötä pääset vahvempaan yhteyteen Itsesi kanssa ja pystyt alkaa johtamaan sieltä käsin omia ja muiden tarpeita kuunnellen.
 • Hyödyt näkyvät mm. hyvinvointisi lisääntymisenä, vuorovaikutustaitojesi vahvistumisena sekä kokonaisuudessaan vaikuttavampana johtajuutena.
 • Coaching perustuu kokemuksellisuuteen, systeemisyyteen, mielen moninaisuuteen ja sisäiseen viisauteemme.
 • Coaching (Matka Laumanjohtajaksi) on mahdollista toteuttaa myös eläinystäväsi kanssa.

Peruthan varaamasi ajan viimeistään 24 h ennen tapaamista. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta tapaamisesta veloitetaan täysi hinta. Maksutapana MobilePay, käteinen ja lasku.


"The more we access Self and the more we help others to access Self, the more we raise the vibration of the planet. Put another way, your healing helps the planet. When you help others to heal, they heal the planet too. Heal yourself and you heal the world. Heal the world, and you heal yourself."

- Guthrie Sayen-

Luo kotisivut ilmaiseksi!