Tarjoamani palvelut

 Löytöretkelle Itseesi?

Pisin ja tärkein matka, mitä ihminen voi tehdä.

Kehomme ja mielemme kertovat meille valtavasti ja tarjoavat väylän yhteyteen Itsemme kanssa. Kehon ja mielen tärkeitä viestintäkeinoja voivat olla esimerkiksi toistuvat ajatukset, käytösmallit, erilaiset kivut sekä muut oireet (kuten huolestuneisuus, ahdistuneisuus, pelokkuus ja jännittyneisyys). Oireiden syntyperä on tyypillisesti lapsuudessa ja nuoruudessa, mutta myös ylisukupolvisissa ja kollektiivisista haavoissa, jotka odottavat tulla vapautetuiksi. Uteliaan mielen avulla kehon ja mielen viestien on mahdollista alkaa avautua sillä tavoin ja sellaisella nopeudella, joka on sinun parhaaksesi.

Hyödynnän työssäni erityisesti (näyttöön perustuvaa) IFS-mallia ja EFT:tä (Emotional Freedom Techniques), perhekonstellaation elementtejä sekä tarvittaessa myös muita hermoston kautta kroonista stressiä poistavia menetelmiä. IFS on kokemuksellinen ja syvästi vaikuttava malli, jossa mielen nähdään koostuvan erilaisista osista. Lempeän ja systeemin viisautta kunnioittavan työskentelyn tavoitteena on palauttaa tasapaino ja harmonia sisäiseen systeemiimme siten, että sen toimintaa johtaa puhdas ytimemme (Itse). Itsessä olemisen tuntee ovat mm. rauhallisuutena, selkeytenä, rohkeutena, itsevarmuutena, uteliaisuutena ja myötätuntona. Toisin sanoen koemme olevamme linjassa itsemme ja ympäröivän maailman kanssa. Aina, kun koemme olevamme pois tuosta linjasta, tiedämme osan sekoittuneen Itseen. Kuulemalla, mitä osalla on kerrottavaa, se voi antaa tilaa, rentoutua ja alkaa luottaa siihen, että pystyt johtamaan systeemiäsi Itsestä käsin. Myönteiset vaikutukset elämääsi ovat suuret. 

Hinnasto 1.1.2023

Palvelut toteutetaan pääsääntöisesti etänä.


Psykologin vastaanotto

Löytöretkelle Itseesi

Yksittäinen vastaanotto 119 €/60 min

3 x vastaanottopaketti 339 € 

6 x vastaanottopaketti 659 €

Hinnat sis. alv. 0 % (terv. huollon palvelu) ja/tai 24 %

Kotikäynneissä hintoihin lisätään matkakorvaus 0,65 €/km.


 • Etävastaanotto toteutetaan tietoturvallisen Doxy.me-palvelun kautta.
 • Vastaanoton jälkeen voit olla väsynyt, joten loppupäivä on suositeltavaa suunnitella siten, että sinun on mahdollista levätä.
 • Saat suurimman hyödyn, kun teet käyntien välissä pieniä harjoituksia.
 • Vastaanotolla voidaan hyödyntää myös hermoston kautta vaikuttavia ja kroonista stressiä purkaviä energiahoidon menetelmiä (jolloin alv. 24 %, sillä kyseessä ei ole virallisen terveydenhuollon menetelmä).

Psyykkinen valmennus

Potentiaalisi vapauttamiseksi

Yksittäinen valmennus 129 €/60 min

3 x valmennuspaketti 369 €

6 x valmennuspaketti 709 €

Hinnat sis. alv. 24 %

Kysy tarjousta ryhmämuotoisesta psyykkisestä valmennuksesta.


 • Valmennuksen keskeisenä tavoitteena on suorituskyvyn parantaminen itsetuntemusta ja -säätelyä sekä hyväksyvää suhtautumista vahvistamalla. Vaikuttavimmat tulokset saadaan IFS-menetelmää hyödyntäen.
 • Valmennukset toteutetaan pääsääntöisesti etänä Doxy.me:n kautta.
 • Valmennuksen jälkeen hermostosi saattaa olla väsynyt, joten ajankohta kannattaa suunnitella niin, että saat levätä loppupäivän.
 • Valmennusten välillä tehtävät harjoitukset ovat olennainen osa psyykkistä valmentautumista.

IFS-Coaching

Johtajuuden syventämiseksi

Yksittäinen coaching 129 €/60 min

3 x coaching-paketti 369 €

6 x coaching-paketti 709 €

Hinnat yksityisasiakkaille, sis. alv.24 %. Yritysasiakkaat, suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva kokonaisuus. Kysy tarjousta, esim. ryhmien coachingista tai koulutuksellisesta coachingista.

                               

 • Sopii ihmisille, jotka haluavat olla sellaisia johtajia, joita maailma suuresti tarvitsee.
 • Coachingin ytimessä on coachaus "sisältä ulospäin". Pääset yhteyteen Itsesi kanssa ja pystyt alkaa johtamaan sieltä käsin omia ja muiden tarpeita kuunnellen.
 • Coaching perustuu kokemuksellisuuteen, systeemisyyteen, mielen moninaisuuteen ja sisäiseen viisauteemme.
 • Hyödyt näkyvät mm. hyvinvointisi lisääntymisenä (mm. kroonisen stressin vähenemisen myötä) sekä vaikuttavampana johtajuutena.

Peruthan varaamasi ajan viimeistään 24 h ennen tapaamista. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta tapaamisesta veloitetaan täysi hinta. Maksutapana MobilePay, käteinen ja lasku.


"The more we access Self and the more we help others to access Self, the more we raise the vibration of the planet. Put another way, your healing helps the planet. When you help others to heal, they heal the planet too. Heal yourself and you heal the world. Heal the world, and you heal yourself."

- Guthrie Sayen-

Luo kotisivut ilmaiseksi!