Tarjoamani palvelut

 Löytöretkelle Itseesi?

Traumoista eheytyminen, henkinen kasvu sekä yhteyden vahvistaminen itseesi, jotta voit alkaa elää elämääsi syvästä viisaudestasi käsin.

Oletko...

…kertonut ja analysoinut elämäntarinaasi, mutta silti samankaltaiset haasteet toistuvat etkä oikein tiedä, miten mennä tästä eteenpäin?

…havahtunut siihen, että lapsuuteesi ja menneisyytesi vaikuttavat jollakin tämän hetken ajatuksiisi, tunteisiisi ja toimintatapoihisi?

…kiinnostunut löytämään uudelleen yhteyden sisäisiin suojelijoihisi ja lapsiisi (kyllä, niitä on useita), vapauttamaan tunnelukkojasi ja traumojasi sekä eheyttämään mahdollisia kiintymyssuhdehaavojasi?

…alkanut tutustua itseesi pintaa syvemmältä, muttet oikein tiedä, miten edetä etenkään alitajunnassa olevien omien varjojesi sekä (traumaattisten) kokemusten kohtaamisen osalta?

…havahtunut siihen, että kannamme myös kollektiivisia ja ylisukupolvisia traumataakkoja, mutta koet, että sinulla ei ole keinoja niiden vapauttamiseen?

…huomannut kokevasi henkistä väsymystä, kroonista stressiä, pelkoja ja ahdistusta sekä erilaisia fyysisiä vaivoja?

Haluaisitko astua takaisin omaan voimaasi, alkaa ottaa uudella tavalla vastuuta elämästäsi ja voida paremmin?

Voin auttaa sinua matkallasi.

Kehoomme ja hermostoomme varastoituneet kohtaamattomat tunteet tulevat tässä hetkessä näkyviin erilaisina vaivoina/oireina (esim. pelkoina, ahdistuksena, erilaisina kipuina, suolistovaivoina), jotta ne voisivat tulla kuulluksi ja vapautetuksi. Mielen ja kehon oireiden syntyperä on yleensä raskausajassa, syntymähetkessä sekä lapsuuden ja nuoruuden tapahtumissa, mutta myös ylisukupolvisissa ja kollektiivisista haavoissa. Uteliaisuuden ja lempeän suhtautumisen avulla kehosi ja mielesi viestien on mahdollista alkaa avautua ja erilaisten energeettisten tunnetaakkojen purkautua, sillä tavoin ja sellaisella nopeudella, joka on sinun parhaaksesi. Myönteiset vaikutukset elämääsi, terveyteesi ja hyvinvointiisi ovat suuret. Pääset myös matkalle rikkaaseen sisäiseen maailmaasi, jossa kaikki on mahdollista. Ihan kuin saduissa. Tärkeintä on, että saat mahdollisuuden pysähtyä itsesi äärelle turvallisessa ja myötätuntoisessa ilmapiirissä.

Palveluni tukevat myös hyvin toinen toisiaan, sillä kukin niistä vaikuttaa hieman eri tavoin ja eri tasoilla (fyysinen keho, mentaali- ja tunnekeho sekä henkinen keho). Näin ollen niitä kannattaa yhdistellä. Autan mielelläni, sillä tärkeintä on löytää sinulle sopivimmat ja toisiaan tukevat hoitomuodot. Hyödynnän työssäni erityisesti (näyttöön perustuvaa) IFS-mallia ja EFT:tä (Emotional Freedom Techniques), kokemuksellista tunnetaitovalmennusta, perhekonstellaation elementtejä sekä muita hermoston kautta kroonista stressiä poistavia menetelmiä.

Lämpimästi tervetuloa pisimmälle ja tärkeimmälle matkalle, mitä voit tehdä.

Hinnasto 1.12.2023

Palvelut toteutetaan pääsääntöisesti etänä (myös kotikäynnit mahdollisia).

Ajanvaraukset alla olevasta linkistä, puhelimitse tai tekstiviestillä (p. 040 139 2583).


Psykologiterapia

Löytöretkelle Itseesi 

Yksittäinen käynti 99 € 

3 x 285 (á 95 €), voimassa 3 kk

5 x 445 €  (á 89 €), voimassa 5 kk

Paketin voi jakaa perheenjäsenten ja/tai ystävien kesken, ja ne voi maksaa 1-3 erässä. Laskutuskulu useammassa erässä maksettaessa 5 €/erä.

Hinnat alv 0 %, koska kyseessä on terveydenhuollon palvelu. Palveluista ei ole mahdollista saada Kela-korvausta.

IFS-therapy also in English


 • Vastaanoton keskeisenä tavoitteena on vahvistaa terveyttäsi, hyvinvointiasi ja henkistä kasvuasi lisäämällä sisäisen systeemisi harmoniaa ja tasapainoa IFS-psykoterapiamenetelmää hyödyntämällä. 

 • Vastaanotolla tutustut lempeästi ja syvällisesti omaan sisäiseen maailmaasi ja kohtaat lempeästi ja kunnioittavasti myös sisäisiä haavojasi ja varjojasi.

 • Työskentelyn avulla pääset myös vapauttamaan kehossa ja hermostossa olevaa, tunne- ja traumaperäistä, pitkäkestoista stressitilaa.

 • Työskentelytapa on lempeä, mutta samalla hyvin voimakas ja voimaannuttava. Vastaanoton jälkeen voit olla väsynyt, joten se kannattaa huomioida loppupäivää suunnitellessa.

 • IFS-therapy also in English

Psyykkinen valmennus

Suorituskyvyn vahvistamiseksi

Ensikäynti 109 €/60 min

Seuraavat valmennukset 90 €/45 min

Valmennuspaketti (sis. 1 x 60 min käynnin ja 2 x 45 min käyntiä) 280 €

Hinnat sis. alv 24 %

Mental Coaching also in English.


 • Valmennuksen tavoitteena on vahvistaa suoritus- ja selviytymiskykyäsi, psyykkisiä taitoja sekä tukea kasvuasi ja kehitystäsi ihmisenä ja urheilijana
 • Valmennuksessa valmistaudutaan myös vastoinkäymisiin ja epämukavien tunteiden kanssa olemiseen sekä vahvistetään kaikkea sitä, mikä jo toimii. Tavoitteena on, että opit tuntemaan itseäsi entistä paremmin.
 • Keskeisenä asiana on oppia suhtautumaan omiin (stressi)reaktioihin joustavasti, rauhoittamaan mieli ja pitämään huomio oleellisissa asioissa,
 • Valmennusten välillä tehtävät harjoitukset ovat olennainen osa psyykkistä valmentautumista
 • Valmennuksen jälkeen hermostosi saattaa olla väsynyt, joten ajankohta kannattaa suunnitella niin, että et ole menossa valmennuksen jälkeen suoraan harjoituksiin.

Coaching

Johtajuuden syventämiseksi

169 €/60 min (sis. alv 24 %)

Kysy tarjousta ryhmäcoachingista tai valmentavasta luennosta/työnohjauksesta.

 • Sopii ihmisille, jotka haluavat olla sellaisia johtajia, joita maailma suuresti tarvitsee. Keskeisenä kysymyksenä on "Kuka minä olen ja mitä tapahtuu, kun tulen vuorovaikutukseen muiden kanssa?"
 • Coachingin ytimessä on näkökulma "sisältä ulospäin" eli asioita aletaan tutkimaan ensijaisesti sisäiseen maailmaan tutustumalla. Tämän myötä pääset vahvempaan yhteyteen Itsesi kanssa ja pystyt alkaa johtamaan sieltä käsin omia ja muiden tarpeita kuunnellen.
 • Hyödyt näkyvät mm. hyvinvointisi lisääntymisenä, vuorovaikutustaitojesi vahvistumisena sekä kokonaisuudessaan vaikuttavampana johtajuutena.
 • Coaching perustuu kokemuksellisuuteen, systeemisyyteen, mielen moninaisuuteen ja sisäiseen viisauteemme.


Kaukoenergiahoito

Systeemin tasapainottamiseksi

99 €/60 min

3 x 285 € (á 95 €), voimassa 3 kk

Hoitopaketin voi jakaa perheenjäsenten ja/tai ystävien kesken.

Hinnat sis. alv 24 %

Myös kotikäynnit mahdollisia.

         

 • Kokonaisvaltaisen hoidon tavoitteena on vahvistaa hyvinvointiasi palauttamalla systeemin tasapaino kaikilla tasoilla (fyysinen keho, mentaalinen keho ja sekä henkinen keho).
 • Voit hakeutua hoitoon monenlaisten vaivojen kanssa, sillä vaivan ja pitkäkestoisen stressin pohjimmaiset juurisyyt ovat lähes aina tunneperäisiä.
 • Hoito vaikuttaa autonomisen hermoston kautta poistamalla kroonista stressiä kehosta vaikuttamalla solutasolle saakka.
 • Jokainen hoito on yksilöllinen. Hoito voi tapahtua tietoisen mielen ja/tai kehon/alitajunnan kautta. Käytettävät tekniikat valikoituvat tarpeesi mukaan.
 • Hoidon jälkeen voit olla väsynyt, joten loppupäivä on suositeltavaa ottaa mahdollisimman rennosti sekä juoda paljon vettä.


Peruthan varaamasi ajan viimeistään 24 h ennen tapaamista. Myöhemmin tehdystä peruutuksesta tai peruuttamattomasta tapaamisesta veloitetaan täysi hinta. Maksutapana MobilePay, käteinen ja lasku. 

Kotikäynneissä hintoihin lisätään matkakorvaus 0,65 €/km (sis. alv 24 €).

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan. Kuluttajalla on mahdollisuus käyttää myös EU:n verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia asian ratkaisemiseksi.


"The more we access Self and the more we help others to access Self, the more we raise the vibration of the planet. Put another way, your healing helps the planet. When you help others to heal, they heal the planet too. Heal yourself and you heal the world. Heal the world, and you heal yourself."

- Guthrie Sayen-

Luo kotisivut ilmaiseksi!