Tutustu minuun

Tietoa minusta

Käytäntöni, kokemukseni ja arvoni

MindWell on vuonna 2014 perustettu yritys, jonka tarjoaa kehon viisauden kuulemiseen perustuvia psykologipalveluista ihmiseille ja eläimille (MindWell Horses). Koulutukseltani olen mm. psykologian maisteri (PsM, laillistettu psykologi), Easel Coach -työnohjaaja ja EASEL ohjaaja, diplomiravintoneuvoja sekä energiahoitaja.

Haluan auttaa sinua vahvistamaan yhteyttä itseesi, ja sitä kautta myös hyvinvointiisi kaikilla (fyysisellä, emotionaalisella ja henkisellä) tasoilla. Tämän vuoksi teenkin tiivistä yhteistyötä mm. Tmi Jenni Marttilan, Energiapolun Tiina Salon ja Putiikki Sepposen kanssa, sillä yhdessä voimme auttaa sinua kaikista parhaiten.


Luonto ja eläimet

Viisaat opettajani, voiman antajat

Psykologin pohjakoulutus yhdistettynä monitieteelliseen opiskeluun antaa minulle vankan pohjan eläinten käyttäytymisen ja hyvinvoinnin ymmärtämiseen. Vaikka teoriapohja on vahva, nautin kaikista eniten konkreettisesta "kädet savessa" -työskentelemisestä. Tästä yhdistelmästä on syntynyt myös kehittämäni AnimalBalancing-hoito, johon vaikuttaneilla hoitomenetelmillä on tieteellinen pohja (mm. traumatutkimuksesta ja trauman hoidosta).

Vahvuuksiani ovat mm. kokemuksen tuoma herkkyys, kyky nähdä oleellinen sekä taito sanoittaa näkemäni. Osaan myös lukea eläintä ja luoda yhteyden eläimeen nopeasti, mutta kiirehtimättä.

Toivon sinulle ja eläimellesi antoisia hetkiä yhdessä!

-Leena-

Luo kotisivut ilmaiseksi!